Viewed 55 times 0 Answers
0
من در حال حاضر در حال تحصیل تو کالج هستم، میخوام بدونم اگر بخوام ی دوره زبان فرانسه بردارم و ی دیپلم یا مدرک بگیرم بابتش استادی پرمیت و CAQ میدن بهم یا کلا دوره زبان استادی پرمیت نمیده دولت؟
2020-12-07 07:44:00 Montreal مهاجرت # #استادی پرمیت #زبان فرانسه #کالج #تحصیل #CAQ
Similar Question:
#
#استادی پرمیت
#زبان فرانسه
#کالج
#تحصیل
#CAQ
#استادی پرمیت

اگه caq برای اپلای استادی پرمیت از داخل کانادا صادر بشه می شه از اون برای اپلای استادی پرمیت خارج از کانادا اقدام کرد یا دوباره درخواست caq باید داد؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
2021-08-28 20:54:00 #Quebec City [خارج از کانادا] مهاجرت

خواهرم ویزای توریستی داره و ما براش اپلای کردیم کالج و جوابش مثبت درامد سوالی که برای من پیش امده ، خواهر من ویزا داره توریستی و میتونه بیاد و تو فرودگاه استادی پرمیتش و بگیره ولی دیروز یه ایمیل امد که پاستون و تا ۳۰ روز وقت دارید بفرستید ویزا بخوره قبلا اینطوری نبود شما دلیلش و میدونید و اطلاعاتی در این زمینه دارید سپاس
2021-09-03 23:52:00 #Canada [ویزای توریستی] مهاجرت

زبان فرانسه بلد بودن همسر علاوه بر زبان انگلیسی بلد بودن ایا امتیازی توی فدرال اکسپرس انتری اضافه میکنه؟
2021-08-31 04:47:00 #Canada [زبان فرانسه] مهاجرت

اموزشگاه خوبی تو زبان فرانسه میشناسید،؟ ازمونش تو ایران برگزار میشه؟ هزینش چقدره؟
2021-08-31 04:53:00 #Canada [زبان فرانسه] مهاجرت

post graduate یکساله دانشگاه یورک بهتره و بیشتر نمره میگیری یا کالج ۲ ساله؟؟
2021-08-28 21:00:00 #Canada [دانشگاه یورک] مهاجرت

سلام دوستانمن فارغ التحصیل وزارت بهداشت هستم و برای گرفتن مدرکم از دانشگاه برگه اعزام به خدمت پر کردم و تاریخ اعزامم ۱۴۰۲/۵/۱ هستالان که چند تا از پذیرش هام اومده میخوام بدونم در چه مرحله ای باید برای گرفتن معافیت تحصیلی برای خروج اقدام کنم ؟ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه
2023-02-10 00:00:00 # مهاجرت

سلام دوستانکسی میدونه دوره های مستر ۱ ساله و دوساله از نظر گرفتن اقامت کاری بعد از تحصیل فرقی میکنن یا نه؟ممنون
2023-02-10 00:00:00 # مهاجرت

اگه caq برای اپلای استادی پرمیت از داخل کانادا صادر بشه می شه از اون برای اپلای استادی پرمیت خارج از کانادا اقدام کرد یا دوباره درخواست caq باید داد؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
2021-08-28 20:54:00 #Quebec City [خارج از کانادا] مهاجرت

نامه ی اصلی CAQ بطور فیزیکی میاد در خونمون توی ایران؟!
2021-08-29 12:50:00 #Quebec City [فیزیک] مهاجرت

من در حال آپلود مدارکم برای CEC هستم من چون پاسپورت قبلیم رو به اتمام بود، پاس جدید گرفتم در پاس جدید هیچ ویزا یا استمپی ندارم حتی ویزای دانشجوییم در پاس قبلیم بود سوال من اینجاس باید در داکیومنت ها پاسپورت قبلیم و هم بزارم یا فقط پاس جدید مهمه؟
2021-08-30 17:00:00 #Montreal

ی که PGWP گرفتند ممنون میشم راهنمایی کنند من یک ماه پیش اپلای کردم برای PGWP و از همون یک ماه پیش هم در ناک A مشغول کار فول تایم هستم با توجه به اینکه زمان بررسی پرونده های WP در حال حاضر بیش از ۸۰ روز میکشه، میخواستم بدونم که آیا با همون نامه Confirmation که برای PGWP خودم گرفتم بهمراه نامه جاب آفر و سه تا pay stub میتونم برای تمدید OWP همسرم اقدام کنم؟ چون اگه بخوام منتظر اومدن ورک پرمیت خودم بمونم ورک پرمیت فعلی همسرم منقضی میشه.
2021-08-30 18:53:00 #Montreal

من رشته ام مکانیک هستش و در حال حاضر در خارج از کانادا پستداک هستم قصد دارم برای SINP اقدام کنم شاخه international skilled worker ولی میخواهم برای 2132 NOC مهندسی مکانیک اقدام کنم که جزؤ Occupation in Demand هست تا جایی که در سایت اداره مهاجرت ساسکاچوان بررسی کردم، مقدور هستش درسته؟ چه مدت طول میکشه تا جوابش بیاد؟ و هزینه اش تا آخرین مرحله چقدر میشه؟ ممنون میشم از تجربیات که این مسیر رو طی کردن استفاده کنم و نظرشون رو بدونم متشکرم.
2021-09-02 06:24:00 #Montreal

، میخواستم بپرسم برای دانش آموزان زیر دیپلم که در ایران در حال تحصیل هستند امکان ادامه تحصیل در کانادا وجود داره یا خیر
2021-09-03 01:47:00 #Montreal